راه اندازی پلاستیک فروشی از صفر تا 100 سود اجناس مغازه پلاستیک فروشی
آشنایی با شغل پلاستیک فروشی
اگر چرخی در بازار زده باشید به احتمال زیاد فروشگاههایی که در آنها انواع محصولات پلاستیکی به فروش میرسد را مشاهده کردهاید. این فروشگاهها پلاستیک فروشی نام دارند و در آنها محصولات پلاستیکی با تنوع بسیار زیاد و با قیمت مناسب به فروش میرسند. اکثر افرادی که وارد مغازه پلاستیک فروشی میشوند هیچگاه با دست خالی خارج نمیشوند چرا که از ضروریترین تا سادهترین محصولات هم در پلاستیک فروشیها وجود دارد. همین موضوع باعث شده تا پلاستیک فروشی به عنوان کسب و کاری پر درآمد شناخته شود و افرادی زیادی اقدام به راه اندازی آن کنند.
مراحل راه اندازی پلاستیک فروشی
همانطور که میدانیم شروع هر کسب و کاری با چالشهای زیادی همراه است. چالشهایی که میبایست قبل از شروع کار برای مواجه با آنها آمادگی داشت. در راه اندازی پلاستیک فروشی نیز چالشها و نکات مهمی وجود دارد در ادامه به بررسی مراحل راه اندازی پلاستیک فروشی و نکات مهم آن میپردازیم.
مرحله یک: برنامهریزی و تدوین طرح کسب و کار
در عصری که بیشتر کسب و کارهای کوچک در سال اول فعالیت خود شکست میخورند، داشتن یک طرح تجاری مشخص و سنجیده اولین گام برای موفقیت است. طرح کسب و کار چهارچوب اساسی برای مأموریتها، اهداف و چشمانداز استراتژیک کسب و کار شما میباشد به همین دلیل بهتر است برای تدوین آن زمان زیادی اختصاص دهید و برنامهریزی مشخصی برای آن داشته باشید.
طرح کسب و کار یک جزء غیر قابل انکار برای راه اندازی هر کسب کاری است. از این رو در تأمین مالی، مستندسازی مدل کسب و کار، ترسیم پیشبینیهای مالی و تبدیل ایده به واقعیت، نقش کلیدی دارد. در یک طرح تجاری موضوعات مختلفی مطرح میشود برخی از مهمترین آنها شامل موارد زیر است:
- تعیین ساختار کسب و کار
- تعیین اهداف کسب و کار
- بررسی مشکلات و موانع احتمالی
- بررسی و تحلیل رقبا
- تحقیقات بازار
مرحله دو: انتخاب نام مناسب برای فروشگاه پلاستیک فروشی
انتخاب نام تجاری مناسب جزو اقدامات اولیه و مهم در راه اندازی هر کسب و کاری است. بعد از این که برنامه و طرح کسب و کار خود را تدوین کردید میبایست یک نام تجاری مناسب برای فروشگاه خود انتخاب کنید نامی که نشان دهنده هویت کسب و کار شما باشد. برای این کار پیشنهاد میکنیم یک لیست از انواع نامهای پیشنهادی تهیه کنید و از بین آنها بهترین نام را برای مغازه پلاستیک فروشی انتخاب کنید. چنانچه از نامی که انتخاب کردهاید مطمئن هستید و به برند شدن آن امید دارید میتوانید نام تجاری خود را در اداره ثبت اسناد و مالکیت معنوی (iripo.ssaa.ir) به نام خود ثبت کنید تا بعداً با مشکلات حقوقی ثبت برند مواجه نشوید.
مرحله سه: تأمین سرمایه راه اندازی پلاستیک فروشی
سومین مرحله در راه اندازی مغازه پلاستیک فروشی اقدام برای تأمین سرمایه راه اندازی پلاستیک فروشی است. داشتن سرمایه کافی و مناسب نقش مهمی در موفقیت و پیشبرد اهداف یک کسب و کار دارد. برای تأمین سرمایه راهی مختلفی وجود دارد جذب سرمایه گذار، شراکت با دیگران، کمک مالی از خانواده و دریافت وام از بانکها و مؤسسات مالی برخی از راههای تأمین سرمایه لازم برای راه اندازی پلاستیک فروشی هستند. اما نکته مهمی قبل از تأمین سرمایه باید به آن توجه کنید برآورد و پیش بینی هزینههای راه اندازی کسب و کار است. برآورد هزینهها کمک میکند تا برنامهریزی دقیقی برای تأمین سرمایه اولیه داشته باشید.
هزینه راه اندازی پلاستیک فروشی چقدر است؟
همانطور که گفتیم قبل از جذب و تأمین سرمایه میبایست یک برآورد کلی از هزینههای راه اندازی پلاستیک فروشی داشته باشید. هزینههایی که برای شروع و رشد کسب و کارتان به مجبور به پرداخت آن خواهید بود. در راه اندازی پلاستیک فروشی به طور کلی میتوان سه هزینه اصلی را پیش بینی کرد. هزینه خرید یا اجاره مغازه پلاستیک فروشی، هزینه خرید انواع محصولات پلاستیک فروشی و هزینه دکوراسیون مغازه پلاستیک فروشی. در ادامه به بررسی هر یک میپردازیم.
1- هزینه خرید یا اجاره مغازه پلاستیک فروشی
هزینه خرید یا اجاره مغازه اصلیترین هزینه در راه اندازی پلاستیک فروشی است. در تعیین این هزینه فاکتورهای مختلفی تأثیر دارند. چنانچه مکانی که انتخاب کردید بزرگ باشد و یا در مراکز مهم شهر باشد طبیعتاً هزینه خرید یا اجاره آن نیز بیشتر خواهد بود همچنین اگر از همان ابتدا قصد خرید مغازه را به جای اجاره داشته باشید به سرمایه بسیار زیادی نیاز خواهید داشت.
از این رو چنانچه تازه کار هستید و سرمایه زیادی برای شروع کار ندارید پیشنهاد میکنیم کار را با اجاره یک مغازه کوچک شروع کنید و با رشد کسب و کارتان مغازه بزرگتری را اجاره یا خریداری کنید. هزینه اجاره ماهیانه یک مغازه مناسب برای پلاستیک فروشی در شهر تهران حداقل بین 10 تا 30 میلیون تومان همراه با ودیعه 50 تا 300 میلیون تومانی است.
2- هزینه خرید محصولات پلاستیکی
دومین هزینه مهم در راه اندازی پلاستیک فروشی، هزینه خرید محصولات پلاستیکی است. شما برای درآمد زایی باید انواع مختلف محصولات پلاستیکی را در مغازه خود داشته باشید. هر چه تنوع محصولات در مغازه شما بیشتر باشد به همان اندازه درآمد شما نیز بیشتر خواهد بود. هزینه خرید محصولات پلاستیکی برای مغازه به میزان سرمایه و متراژ مغازه شما بستگی دارد. اما به طور کلی میتوان هزینه 30 تا 100 میلیون تومان برای خرید محصولات پلاستیکی برآورد کرد. چنانچه سرمایه زیاد برای شروع کار ندارید میتوانید با خرید محصولات پرفروش مغازه خود را راه اندازی کنید.
پرفروش ترین محصولات پلاستیکی کدامند؟
یکی از مزیتهای پلاستیک فروشی، فروش تنوع زیادی از انواع محصولات (وسایل ضروری، بهداشتی، الکتریکی و…) است. لیست پرفروشترین محصولات پلاستیکی شامل موارد زیر است:
- لوازم آشپزخانه
- انواع ظروف غذا
- انواع سبد
- لیوان، قاشق و چنگال
- ظروف نگهدارنده
- سطل زباله
- تشت
- چهارپایه
- میز و صندلی پلاستیکی
- آویز لباس
- سرویس حمام
- سرویس توالت
- گلدان
- بطری
- انواع دستمال
- لوازم نظافتی
- و…
3- هزینه دکوراسیون مغازه پلاستیک فروشی
بعد از اجاره مغازه و خرید محصولات باید دکوراسیون مناسب برای مغازه خود را خریداری کنید. دکوراسیون داخلی مغازه پلاستیک فروشی تأثیر زیادی در جذب مشتری دارد و باعث میشود افرادی که حتی نیازی به محصولات پلاستیکی ندارند به صورت نا خودآگاه وارد مغازه شوند. پیشنهاد میکنیم برای دکوراسیون داخلی مغازه پلاستیک فروشی 10 تا 20 میلیون تومان کنار بگذارید.
مغازه پلاستیک فروشی چقدر سود دارد؟
میزان سود و درآمد مغازه پلاستیک فروشی بستگی به فاکتورهای زیادی دارد. تنوع محصولات موجود در مغازه، قیمت فروش محصولات، رضایت مشتریان، موقعیت مکانی مغازه و … از جمله این عوامل هستند. اما به طور کلی میزان سود پلاستیک فروشی چیزی بین 25% تا 35% است. البته فروش برخی از محصولات سود بیشتر و یا کمتر از این مقدار را نیز دارند. همچنین درآمد ماهیانه پلاستیک فروشی نیز 5 تا 30 میلیون تومان در ماه است. بر همین اساس میتوان پلاستیک فروشی را جزو کسب و کارهای پر درآمد نیز به شمار آورد.
مرحله چهار: دریافت مجوز راه اندازی پلاستیک فروشی
یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی پلاستیک فروشی دریافت مجوز پلاستیک فروشی است. پروانه کسب پلاستیک فروشی مجوزی است که به شما امکان فروش انواع محصولات پلاستیکی در مکان مورد نظر شما را می دهد. برای دریافت پروانه کسب ابتدا می بایست به درگاه ملی مجوزهای کشوری (mojavez.ir) مراجعه کنید و بعد از انتخاب ثبت نام و انتخاب کسب و کار خود درخواست خود را مبنی بر دریافت پروانه کسب پلاستیک فروشی ثبت کنید.
بعد از ثبت درخواست، به سامانه ایرانیان اصناف (iranianasnaf.ir) هدایت می شوید و فرایند دریافت پروانه کسب را از این سایت ادامه می دهید. پلاستیک فروشی زیر نظر اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان مصنوعات پلاستیک، نایلون و ملامین است.
شرایط و مدارک پروانه کسب پلاستیک فروشی
برخی از شرایط و مدارک لازم برای دریافت پروانه کسب پلاستیک فروشی شامل موارد زیر است.
- ارائه در خواست توسط متقاضی در سامانه مجوزهای کشوری
- داشتن تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
- احراز هویت متقاضی
- ارائه مدارک شناسایی (شناسنامه و کارت ملی)
- داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت دایم (برای آقایان)
- داشتن گواهی اشتغال به تحصیل (برای آقایان بدون کارت پایان خدمت یا معافیت دائم)
- گواهی عدم سوء پیشینه
- داشتن حداقل سن برای خانمها 18 سال و آقایان 20 سال
- معرفی مکان فعالیت با ارائه سند یا اجاره نامه معتبر به نام متقاضی
- گواهینامه گذراندن دورههای آموزشی احکام تجارت و کسب و کار در چهار چوب دستورالعمل آموزشی موضوع بند (ن) ماده ۳۰ قانون نظام صنفی
- اخذ رضایت و موافقت (گواهی امضا شده) شریک/شرکا/ سایر ورثه جهت تمدید و یا تعویض پروانه کسب بنام صاحب پروانه کسب در اشخاص حقیقی و مشارکتهای مدنی
راه اندازی پلاستیک فروشی آنلاین
راه اندازی پلاستیک فروشی آنلاین یا ساخت فروشگاه اینترنتی محصولات پلاستیکی ایدهای عالی در راستا جذب مشتری جدید و افزایش فروش است. شما با ساخت فروشگاه اینترنتی به مشتریان زیادی از سراسر کشور دسترسی پیدا خواهید داشت. فروشگاه اینترنتی پلاستیک فروشی این امکان را برای شما فراهم میکند تا به صورت آنلاین محصولات خود را به فروش برسانید. برای فروشگاه اینترنتی نیاز به برنامهریزی دقیق، صرف هزینه و وقت دارید چرا که فروشگاه اینترنتی نیز مانند یک مغازه است اما در بستر اینترنت.
مزایا راه اندازی پلاستیک فروشی
برخی از مزایا راه اندازی پلاستیک فروشی شامل موارد زیر است.
- هزینه پایین راه اندازی
- عدم نیاز به تجربه و مهارت بالا
- عدم نیاز به دریافت مجوزهای بهداشتی
- فروش محصولات بدون تاریخ انقضا
معایب راه اندازی پلاستیک فروشی
پلاستیک فروشی در کنار تمام مزایایی که دارد با معایبی نیز همراه است. شناخت این مزایا و معایب برای افرادی که قصد راه اندازی پلاستیک فروشی را دارند در کنار هم باعث میشود برای مواجه با آن برنامهریزی مناسبی داشت. عدم ثبات قیمت محصولات در بازار و حاشیه سود برخی محصولات نمونهای از معایب این شغل است.
محصولات پلاستیک فروشی را از کجا بخریم؟
محصولات پلاستیک فروشی را از کجا بخریم؟ این سؤالی است که بعد از راه اندازی پلاستیک فروشی ممکن است با آن مواجه شوید در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که برای خرید محصولات پلاستیک فروشی دو راه پیش رو دارید: 1-خرید محصولات به صورت مستقیم از کارخانههای تولیدی 2- خرید محصولات از عمدهفروشیهای موجود در بازار.
شما میتوانید کلیه اجناس مورد نیاز خود را زیر قیمت بازار از پخش پلاستیک ایران تهیه کنید و درب فروشگاه خود تحویل بگیرید
راه اندازی پلاستیک فروشی با سرمایه کم
راه اندازی پلاستیک فروشی با سرمایه کم شاید در نگاه اول نشدنی به نظر برسد اما با راهکارهایی که در ادامه ذکر میکنیم میتوانید این کسب و کار را با سرمایه کم شروع کنید. 1- به جای خرید مغازه یا اجاره مغازه بزرگ در مرکز شهر کار را با اجاره یک مغازه معمولی در مکان مناسب شروع کنید این کار باعث میشود بخشی زیادی از سرمایه اولیه شما حفظ شود. 2- به جای خرید حجم زیاد محصولات، کار را با خرید محصولات پرفروش و اصلی پلاستیک فروشی شروع کنید. 3- خرید محصولات از عمده فروشی محصولات پلاستیکی نیز راهکاری خوب برای کاهش هزینههای راه اندازی پلاستیک فروشی است.
راه کارهای موفقیت در شغل پلاستیک فروشی
برای موفقیت در شغل پلاستیک فروشی و رشد کسب و کارتان میتوانید از تکنیکها و استراتژیهای ویژهای استفاده کنید در ادامه با برخی از این تکنیکها آشنا میشویم.
فروش محصولات غیر پلاستیکی
یکی از راهکارهایی که میتواند فروش شما را چند برابر کند فروش محصولات غیر پلاستیکی مانند محصولات کریستالی، لوازم خانه، آشپزخانه و غیره در کنار محصولات پلاستیکی است. این کار باعث میشود هیچ مشتریای دست خالی از مغازه بیرون نرود و از بین تنوع بالا محصولاتی که دارید محصول مورد نظر خود را خریداری کند.
همکاری در فروش و دریافت نمایندگی
چنانچه برای شروع کار نتوانستهاید سرمایه مورد نیاز را تأمین کنید پیشنهاد میکنیم از طریق همکاری در فروش و یا نمایندگی از کسب و کارهای دیگر کار را استارت بزنید. شما در این روش به عنوان نماینده فروش محصولات کارخانه یا یک کسب و کار بزرگتر را به فروش میرسانید و به ازای فروش محصولات درصد همکاری در فروش یا سود ثابت کسب میکنید.
- - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
- - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
- - لطفا فارسی بنویسید.
- - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
- - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد